BESCHERM JEZELF TEGEN DE VRIESKOU

 

Er wordt koud tot zeer koud winterweer verwacht. Brrr.

Van ons krijg je geen kledingadviezen, maar wel een tip om jezelf te beschermen met een  heerlijke verwarmende lichaamsolie. Aromatherapie maakt gebruik van de verschillende eigenschappen van etherische oliën. Zo zijn er ook verwarmende stimulerende oliën. Dit zijn oliën die stijfheid verminderen en de bloedcirculatie stimuleren zodat ze ons van binnenuit warm houden. En dat kunnen we goed gebruiken bij deze winterse temperaturen.

De experts van Tisserand Aromatherapy hebben een fijne verwarmende en 100% natuurlijke lichaamsolie samengesteld die je direct kunt gebruiken Muscle Ease Body Oil.

En als de winter weer voorbij is...deze olie is het hele jaar door een tractatie voor je gewrichten en spieren, als extra warming up voor het sporten en voor herstel na lichamelijke inspanning. 

Uit de kou weer lekker binnen? Maak het dan extra gezellig met de knusse geur van de Sweet Orange & Cinnamon kaars of Sweet Orange & Cinnamon diffuser olie. Een geurcombinatie van o.a. kaneel, sinaasappel, kruidnagel en mandarijn. 

Nu nog een zelfgemaakte mok kruidige chocolademelk erbij (melk verwarmen met een beetje kaneelpoeder en kardemompoeder en daarin stukjes echte chocolade smelten) en je gaat vanzelf de winter omarmen.

 

 

GEWRICHTSPIJNEN

 

Aromatherapie bij gewrichtspijnen kan goed helpen, de etherische oliën doen hun werk, terwijl je langzaam de oliën in en door de huid heen masseert.

Dit kan verlichtend werken bij bijvoorbeeld gewrichstpijnen, maar ook bij jicht, of bij reuma. De combinatie van etherische oliën zijn daarbij van belang, maar ook de kwaliteit. Daarbij is ook belangrijk een 100% pure basisolie of draagolie te gebruiken voor de behandelingen.

De etherische oliën van Tisserand zijn 100% puur en daardoor uiterst geschikt voor deze lichte behandeling. Wil je etherische oliën kopen van Tisserand, dan bieden wij een uitgebreid assortiment aan etherische oliën en basis oliën. Altijd 100% puur, natuurlijk, zonder dierlijke ingrediënten en waar mogelijk biologisch.

Voor dit recept gebruik je de volgende oliën:

Basisolie, Lavendelolie, Cipresolie, Rozemarijnolie
Start met 10 ml plantaardige basis olie van Tisserand, bijvoorbeeld Biologische Jojoba of Sweet Almond (Zoete amandel olie).
Mix daarin 1 druppel Lavendel, 2 druppels cipres en 2 druppels Rozemarijn etherische olie. Masseer dit mengsel zachtjes in op de stijve gewrichten zo vaak als je wilt.

Herhaal de behandeling zo vaak als je wilt.

We horen graag je ervaringen.

VERWEN MET VALENTIJNSDAG

 

 LIEF VOOR EEN ANDER ÉN VOOR JEZELF. VALENTIJNSDAG 14 FEBRUARI 

Valentijnsdag is een mooie dag om elkaar wat extra aandacht te geven. 
Een flesje massageolie wordt nog persoonlijker door de massage erbij te geven.

Hier ons recept voor een sensuele lichaamsmassage, alle producten kun je vinden bij mygreenuniverse vinden.

Voor HEM: meng 30 ml plantaardige olie (bijvoorbeeld zoete amandelolie of druivenpitolie) met de volgende etherische oliën: 3 druppels patchouli, 3 druppels zwarte peper en 8 druppels mandarijn

Voor HAAR: meng 30 ml plantaardige olie (bijvoorbeeld zoete amandelolie of druivenpitolie) met de volgende etherische oliën: 6 druppels ylang-ylang, 3 druppels patchouli en 6 druppels mandarijn.

Geen lief? Wees deze dag dan gewoon eens extra lief voor jezelf!

Gebruik aromatherapie om geest, lichaam en algeheel welzijn te verbeteren en in balans te brengen. 
Een snelle en gemakkelijk te gebruiken optie biedt de wellbeing-collectie (https://www.mygreenuniverse.eu/Wellbeing-Tisserand) van Tisserand Aromatherapy met voorgemengde 100% natuurlijke producten op basis van etherische oliën, zoals De-Stress, Sweet Dreams, Detox, Muscle Ease, Energy en Happy met een keuze uit sprays, roller balls en bad, massage en diffuser oliën.